Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Okulu Gezisi

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi 11/P VE 12/H sınıfı öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Buket Şafak Ciğeroğlu ve Semih Diri rehberliğinde 24 Aralık Perşembe günü Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Okulu'na ziyarette bulundular. Yılbaşı öncesinde kermes yaparak öğrencilere yeni yıl hediyesi alan öğrencilerimiz, Sait Ulusoy Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda sınıfları dolaşarak hediyelerini takdim ettiler. Öğrencilerle beraber yılbaşı ağacı süsleyerek, okulun konferans salonunda onların çektiği bir kısa film çalışmasını da izlediler. Gittiğimiz okulun öğrencilerinin yaptığı yeni yıl hediyelerinden de alan öğrencilerimiz Sait Ulusoy Özel Eğitim öğrencilerini okulumuza davet ederek sosyal sorumluluk projelerini yerine getirdiler.