Haberler

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Haşmet Kasapoğlu ’79 ile Söyleşi

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Haşmet Kasapoğlu ’79, Lise Kısmı Öğrenci Yönetim Kurulumuzun daveti üzerine okulumuza konuk oldu. 20 Kasım 2015 tarihinde idari bina konferans salonunda “Mezuniyetten Sonra TED’li Olmak” konulu söyleşi için gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, öğrencilik yılları, kariyer hayatı ve Mezunlar Derneği’nin çalışmaları konusunda bilgi verdi.

TED Ankara Koleji’nde öğrendiği İngilizce sayesinde Lise 2’ye giderken kendi ithalat şirketini kurduğunu anlatan Genel Başkan, “Kolejli olmak hayatın içinde her yerde karşınıza çıkıyor” diyerek öğrencilere mezuniyetten sonra mutlaka Derneğe üye olmalarını, Kolej Connect ağını kullanarak avantajlardan yararlanmalarını önerdi.

Şu anda 5400 aktif, 11.000 ise aktif ve pasif üyeleri olduğunu belirten Kasapoğlu, öğrencilerin sorusu üzerine yeni projelerden de bahsetti. “Pek yakında Kolejli nerede anında görebileceğiz. Bununla ilgili bir aplikasyon çalışmamız var. Bodrumda tatil yapan Kolejlileri, size en yakın Kolejli eczacıyı veya dişçiyi bulabileceksiniz” diyen Kasapoğlu, bu uygulama üzerinden kredi kartını kullanarak Derneğe anında üye olunabileceğini de sözlerine ekledi.

Söyleşinin sonunda Öğrenci Yönetim Kurulumuz, Haşmet Kasaoğlu’na teşekkür çiçeği ve günün anısına plaket sundu.