"Yemek Yapmak Kolaydır"

11-L sınıfı öğrencimiz Sami Emre Özalp, CAS Service faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize yemek yapmanın düşündüklerinden daha kolay olduğunu anlatarak, onları hazır gıda ve fast food tüketiminden uzaklaştırmayı amaçladı. 17 Kasım 2015 tarihinde Spor ve Sanat Merkezimizde öğrencilerimize bu amaçla bir sunum yapan Sami Emre, tarifi kendine ait olan karides yemeğini 30 dk.'da pişirdi ve ikram etti.

Yağ, tuz, baharat ve sebzelerin hangi aşamada yemeğe katılması gerektiği noktasındaki püf noktaları da arkadaşlarıyla paylaşan öğrencimiz, yemeği ilk önce Lise Müdürümüz Aydın Ünal ve öğretmenlerine tattırdı. Okul Müdürümüzden, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından tam not alan Sami Emre Özalp'in sunumları yeni tariflerle devam edecek.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 18 Kasım 2015 10:45