Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda 5. ve 8.Sınıf Takımlarımız Türkiye Birincisi Oldu

TZV Zeka Oyunları Türkiye Finalleri Birincileri 4

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası’nın zorlu iki aşamasının ardından en başarılı takımların belirlendiği Türkiye Finalleri Sınavı, 4 Mayıs 2024  tarihinde ODTÜ’de gerçekleştirildi. Finallerde gösterdikleri büyük başarı neticesinde TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 8.sınıf ve 5. sınıf öğrencilerinden oluşan takımlarımız Türkiye 1.si oldular.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı’nın katılımıyla 22 Mayıs tarihinde Millî Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde öğrencilerimiz kupa ve madalyalarını teslim aldılar.

8.SINIF TAKIMIMIZ

BATU PEYNİRCİOĞLU

BATUHAN KAYA

DEMİR TELLİOĞLU

5.SINIF TAKIMIMIZ

EMRE MACİT

MEHMET TOPRAK KARAKAYA

KAAN AY

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePerşembe, 30 Mayıs 2024 16:10