URFODU 2023 Yarışmasında Önemli Başarılar Elde Ettik

202405231101500 664ef7eeb1df9

Okulumuz 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri, Kimya Öğretmeni Selma Tahtasız danışmanlığında katıldıkları Rusya merkezli online düzenlenen URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda matematik, fizik, kimya ve biyoloji gibi derslerin yanında İngilizce ve Almanca derslerinde de sınavlara girerek okulumuzu uluslararası platformda başarıyla temsil etti. Öğrencilerimiz çeşitli alanlarda altın, gümüş ve bronz dereceler alarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencilerimizin aldıkları dereceler:

URFODU RUSYA BİLİM TEMELLERİ BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI

MATEMATİK DALINDA ALTIN & FİZİK-KİMYA-COĞRAFYA-BİYOLOJİ-ALMANCA DALLARINDA GÜMÜŞ ÖDÜLÜ

10/V

DEREN TOKER

KİMYA DALINDA ALTIN & BİYOLOJİ-İNGİLİZCE DALINDA GÜMÜŞ- MATEMATİK DALINDA BRONZ ÖDÜLÜ

11/C

İLGİ GÜLTEN ÇEVİK

KİMYA- BİYOLOJİ-MATEMATİK-ALMANCA DALLARINDA GÜMÜŞ ÖDÜLÜ

11/A

ECE NAZ BAĞLAN

COĞRAFYA DALINDA GÜMÜŞ & FİZİK- MATEMATİK DALLARINDA BRONZ ÖDÜLÜ

11/D

ALİ ALPER TURHAN

FİZİK DALINDA GÜMÜŞ & MATEMATİK VE COĞRAFYA DALLARINDA BRONZ ÖDÜLÜ

10/A

CANTUĞ BİRİCİK

İNGİLİZCE- BİYOLOJİ DALLARINDA BRONZ ÖDÜLÜ

10/V

NAZ ARSLAN

URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması öğrencilerin bilgi seviyesini tanımlamalarına ve düzenlemelerine, kendi başlarına bilişsel faaliyetin sonucu olarak yeni bilgi, beceri ve yatkınlık becerisi elde etmelerine ve çeşitli okul sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu sınavla aynı zamanda veliler çocuklarının oluşturulan objektif branş sonuçlarının seviyesini ve ilgisini görme imkanı elde etmektedir.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 24 Mayıs 2024 08:58