Ortaokul Öğrencilerimiz TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında Ankara Birincisi Oldu

tubitak ortaokul 1

“18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sonuçları”na göre; 6D sınıfından öğrencilerimiz Defne Keskin ve Özüm Konakçı, “Saatini Tak, Enkaz Altında Kalma İhtimaline Karşı Sesini Duyur ve Işığını Yak” isimli Fen Bilimleri projeleri ile TÜBİTAK Ankara Bölge Yarışması’nda birincilik ödülünü kazandı.

Ayrıca 6K sınıfı öğrencimiz Arda Dolay, BİLSEM öğretmeni danışmanlığında geliştirdiği “Yapay Zeka İle Motosiklet Sürücüleri İçin Kask Kontrolü” isimli projesi ile yazılım alanında birincilik ödülünü kazandı.

Öğrencilerimizi ve danışman Fen Bilimleri Öğretmeni R. Yasemin İnce’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son DüzenlenmeSalı, 30 Nisan 2024 14:18