Açık Beyin Kurucusu Prof. Dr. Sinan Canan Konuğumuz Oldu

IMG 6484

AçıkBeyin kurucusu Pгof.Dr. Sinan Canan, 'Sınırları Aşmak' ve 'İlham Veren Eğitimciler' başlıklı seminerleri ile 29 Nisan tarihinde TED Ankara Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları ile bir araya geldi.

İlk olarak Ata Sahne'de öğrencilerimize 'Sınırları Aşmak' seminerini veren Sinan Canan, kendi hayat öyküsünden kesitler sunarak çeşitli tavsiyelerde bulundu. Salonu tümüyle dolduran öğrencilerimiz, semineri sonuna kadar büyük bir dikkatle izledi ve çeşitli sorular yöneltti.

Aynı gün akşam saatlerinde ise TED Ankara Koleji öğretmenleri ve çalışanları ile bir araya gelen Sinan Canan, 'İlham Veren Eğitimciler' seminerini aktardı. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen seminer sonrası, TED Ankara Koleji Genel Müdürü Bilge Baki tarafından Prof. Dr. Sinan Canan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Son DüzenlenmePerşembe, 02 Mayıs 2024 10:45