Lise Öğrencilerimize Yönelik ‘Yenilenebilir Enerji Konferansı’

yenilenebilir enerji konferansı 2024 3

Lise kısmımızda organize edilen ‘Yenilenebilir Enerji Konferansı’, GÜYAD Enerji Yatırımcıları Derneği temsilcileri, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla 28 Şubat tarihinde Lise Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuz ev sahipliğinde ve TED Ankara Koleji ‘Yenilenebilir Enerji Kulübü’ öğrencilerinin davetiyle gerçekleştirilen söyleşiye 100’e yakın öğrenci ve öğretmen katıldı.

GÜYAD Başkanı Cem Özkök’ün açılış konuşması yaptığı söyleşide konuşmacılar güneş, rüzgar ve jeotermal enerji konularında öğrencileri bilgilendirdi. Güriş / Mogan Proje Müdürü MURAT YARBAŞ, Güriş / Mogan Rüzgar İşletmeleri SCADA Uzmanı Ekin Düzgün, Kontrolmatik Teknoloji Avrupa İş Geliştirme Başkanı Osman Çotuker, Kalyon Enerji İş Geliştirme Departmanı Bölümü Yöneticisi Aslı Ersan ve yine Kalyon Enerji İş Geliştirme Uzman Yardımcısı Furkan Güven’in konuşmacı olduğu program öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

yenilenebilir enerji konferansı 2024 1

Son DüzenlenmePerşembe, 29 Şubat 2024 09:57