Lisemizde "Türkiye’nin Yenilenebilir Enerji Potansiyeli ve Geleceği” Konferansı

Okulumuz 12 IB öğrencilerinin Çevre Sistemleri ve Toplum dersinde “Energy Choices and Security” başlıklı ünitede toplumun ihtiyacı olan yenilenebilir enerji konusuyla ilgili çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda, 16 Ocak Çarşamba günü Akfen Yenilenebilir Enerji Müdürü Mustafa Kemal Güngör, lise kısmımızda “Türkiye’nin Yenilenebilir Enerji Potansiyeli ve Geleceği” konulu bir konferans verdi.

Konuşmasında, dünyada neden yenilenebilir enerjiye ihtiyaç olduğunu, Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelinin ne olduğunu ve ne kadarının kullanılabildiğini ve gelecekte nelerin yapılabileceğini anlattı.

Sunumun ardından soru-cevap şeklinde ilerleyen etkinlik öğrencilerimiz için oldukça faydalı oldu. Konuğumuza değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

3. Fotoğraf.    2. Fotoğraf

Son DüzenlenmeCuma, 19 Ocak 2024 09:51