Ortaokul Öğrencilerimiz İngiltere BEDE’s Summer School’da Eğitim Programına Katıldılar.

ingiltere

Ortaokul öğrencilerimiz 2-22 Temmuz tarihleri arasında, İngiltere’nin Sussex bölgesinde konumlu BEDE’s Summer School merkez kampüsünde haftada 22,5 saat Dil Becerileri, Gelişim ve Proje derslerinden oluşan bir eğitim programına dahil oldular.

Öğleden sonra seçmeli spor ve sanat kulüplerine katılmanın yanı sıra, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri Londra ve birçok başka şehirde muhteşem gezilere katıldılar.

Wicked Müzikalini Londra’da izleyen öğrencilerimiz, bir Dükün hali hazırda yaşadığı Arundel Kalesini ziyaret edip, i360 Brighton tecrübesi ile Brighton şehrini kuş bakışı seyir şansı buldu.

English Plus programına ek olarak ProDance, Kodlama ve Laliga Futbol Akademisini tercih eden öğrencilerimiz de oldu. ProDance Academy öğrencilerimiz son gün muhteşem bir dans gösterisi sahneye koydu.
31 yıldır hizmet veren ve aralıksız Mükemmel Merkez Ödüllerine sahip, tarihi 1890’lara dayanan BEDE’s Summer School bu sene de Ortaokul öğrencilerimize muhteşem bir deneyim yaşattı.

Son DüzenlenmePerşembe, 27 Temmuz 2023 14:44