Haberler

Ortaokul Mezunlarımızı Lisemize Uğurladık

 IMG 2410

Ortaokulumuzun 2023 mezunlarını, 23 Haziran 2023 tarihinde stadyumumuzda gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir törenle lisemize uğurladık. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “Sevgili kolejliler, hiçbir güçlük karşısında cesaretinizi kaybetmeyin, yanınızda sizlere her zaman destek olacak aileleriniz ve bizler, önününüzde ise yolumuzu aydınlatan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk var.  Bu yolda onun ilke ve devrimlerinden ayrılmadan cesaret ve güvenle yürüyünüz. O nun büyük mücadelesini, vizyonunu ve mirasını asla unutmayınız. Yolunuz ve şansınız açık olsun.” dedi.

Törende Okul 1.si Yankı Karadağ, Okul 2.si Deren Bostan, Okul 3.sü Emir Mert Karahanlı ve misafir öğrencilerimizden okul 1.si Irmak Şimşek’e diplomalarını ve ödüllerini sırasıyla Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Genel Sekreteri E. Aslı Özdemir, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri H. Önder Aytekin ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş tarafından verildi. Necdet Akdaş mezunlarımız adına, Okul Müdürümüz Yılmaz Bal’ın şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu. Okul Aile Birliği ödülleri ise Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Ayça İpek tarafından verildi.

Okul 4.-10.suna ödül ve diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büge ve TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdürü Bilge Baki takdim etti. Genel Müdürümüz Bilge Baki ayrıca LGS sınavında 500 tam puanla Türkiye 1.si olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz Ş. Güneş Doğan, Doruk Mert Kılınçarslan ve Bilgehan Karslı'ya diplomalarını verdi.

Ödüllerin verilmesinden sonra Okul 1.si Yankı Karadağ ve Okul 2.si Deren Bostan mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptılar. 

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Yılın Sporcusu Ödülü’nü Can Acar’a takdim etti.

Akademik başarıya göre 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimiz ve misafir öğrencilerimiz ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdür Yardımcıları Ayşe Nalan Kaskan, Bahadır Günel, Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal ve Lise Müdürümüz Tamer Atacan tarafından verildi. 

Sıra diplomaların verilmesine geldi. Şube sırasına göre isimleri okunarak çağrılan öğrencilerimiz diplomalarını, Okul Müdürlerimiz, Azize Açıkalın, Zeynep Melis Araç, Ortaokul Müdür Başyardımcımız Eftal Süngü, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin ellerinden aldılar.

Diplomaların verilmesinin ardından Öğrenci Meclis Başkanı Levent Metin Kışlalı duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmasını yaptı. Daha sonra Okul 1.si Yankı Karadağ, 7. sınıflar 1.si Güneş Gökoğlan’a okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

Son DüzenlenmePerşembe, 21 Aralık 2023 09:57