Uluslararası Stem Olimpiyatları Sonuçlarımız Açıklandı.

stem resim

Uluslararası Stem Olimpiyatları sonuçlarımız açıklandı. Almanya merkezli yapılan ve Main Team Organization tarafından online olarak düzenlenen yarışmanın temeli STEM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Matematik) üzerine kurulmuştur. Organizasyonun temel amacı, öğrencilerin fen ve matematik derslerinde öğrendikleri konu ve formüllerin gerçek hayat örnekleriyle ilişkilendirildiği soru türleri ile bilime bakış açılarını değiştirmektir.

Okulumuz Kimya öğretmeni Selma Tahtasız mentörlüğünde yarışmaya katılan 10. Sınıföğrencilerinden Damla Alkan bronz, Ozan Sevindir ise gümüş belge almaya hak kazandılar.

11. Snıf öğrencilerimizden Can Afaracı onur ödülü, Simay Yüksel bronz, Ufuk Köprülü gümüşve Alperen Konukbay ise Altın belge alarak bizleri gururlandırdılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamın dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 12 Mayıs 2023 14:38