Immerse Education Essay Competition Sonuçları Açıklandı

immerse education 2023 öğrenci ve öğretmen resmi

Cambridge, Oxford, Londra ve Sidney gibi büyük üniversitelerin yaz okulu programlarına burslu olarak katılma fırsatı sunan Immerse Education Essay Yarışması’ nda 13 öğrencimiz yüzde on ile yüzde otuz aralığında burslar kazanarak bizleri gururlandırdılar.

Yarışmaya her sene 100 den fazla ülke katılmaktadır. Küresel vatandaşlar geliştirmek, hoşgörü oluşturmak, bakış açılarını geliştrmek, çeşitliliği ve eşitliği teşvik etmek Immerse Education programının önemli amaçlarındandır. Öğrencilerimiz ilerde seçmek istedikleri meslek dalı ile alakalı konular seçerek hazırladıkları yazıları sayesinde lise eğitimi ve öğretiminlerine bir değer daha katmayı başardılar.

TED Ankara Koleji Genç kız basketbol takımımız Türkiye 4

Öğrencilerimizi ve onlara mentörlük eden öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devam etmesini dileriz.