Lise Öğrencilerimiz Baltık Denizi Ülkeleri Felsefi Deneme Yazma Yarışması'nda Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti

WhatsApp Image 2022 11 23 at 08.40.30

14 Ekim 2012 tarihinde katıldığımız UNESCO - United Nations Educational, Scientific and Culturel Organization tarafından düzenlenen Baltic Sea Philosophy Essay Event 2022 / Baltık Denizi Ülkeleri Felsefi Deneme Yazma Yarışmasında 12-J sınıfı öğrencimiz  Derin POLAT ve 12-K sınıfı öğrencimiz Damla Janset KADİM İngilizce olarak yazdıkları deneme yazıları ile okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizden Damla Janset KADİM Baltic Sea Philosophy Essay komisyonu tarafından “Honorary Mention” ödülüne layık görülmüştür.

baltic

Zihinlerin yeni fikirlere açılması, yazılan denemeler ile bu fikirlerin paylaşılması, felsefece düşünmenin ne denli önemli olduğunun vurgulanması amacıyla Dünya Felsefe Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu yarışmada öğrencilerimize, yazıları ile uluslararası bir platformda bizi temsil ettikleri, felsefe bilgilerini yansıtan yazıları ile yeni fikirler beslememizi sağladıkları için teşekkür ediyoruz.