Haberler

91. Yıl Ortaokul Mezunlarımızı Törenle Liseye Uğurladık

IMG 1855 1 

Ortaokulumuzun 91. yıl mezunlarını, 25 Haziran 2022 tarihinde stadyumumuzda gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir törenle lisemize uğurladık. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “Sevgili Kolejliler, hiçbir güçlük karşısında cesaretinizi kaybetmeyin, arkanızda başarılarınızı izleyen aileleriniz ve bizler, önününüz de ise yolumuzu aydınlatan Mustafa Kemal Atatürk var.  Bu yolda onun ilke ve devrimlerinden ayrılmadan cesaret ve güvenle yürüyün. Hepinize başarılarla dolu bir gelecek diliyorum. Yolunuz ve şansınız açık olsun.” dedi.

Törende Okul 1.si Elif Naz Gökcan, Okul 2.si Ege Yurtseven ve Okul 3.sü Elif Eylül Şahin’e diplomaları, sırasıyla Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Önder Aytekin, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş tarafından verildi. Necdet Akdaş mezunlarımız adına, Okul Müdürümüz Yılmaz Bal’ın şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu. Okul Aile Birliği ödülleri ise Okul Aile Birliği Başkanımız Ayça tarafından verildi.

Okul 4.-10.suna ödül ve diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Aytekin ve TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Kerem Mağdenli takdim etti.

Ödüllerin verilmesinden sonra Okul 1.si Elif Naz Gökcan ve Okul 2.si Ege Yurtseven mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptılar. 

Akademik başarıya göre 5., 6., 7. ve 8. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimiz ödüllerini TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdür Yardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan ve Bahadır Günel, Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal ile Lise Müdürümüz Tamer Atacan tarafından verildi. 

Sıra diplomaların verilmesine geldi. Şube sırasına göre isimleri okunarak çağrılan öğrencilerimiz diplomalarını, Okul Müdürlerimiz Azize Açıkalın, Zeynep Melis Araç, Ortaokul Müdür Başyardımcımız Eftal Süngü, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin ellerinden aldılar.

Diplomaların verilmesinin ardından Öğrenci Meclis Başkanı Selim Abdurrahman duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmasını yaptı. Daha sonra Okul 1.si Elif Naz Gökcan, 7. sınıflar 1.si Deren Bostan’a okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

 

Son DüzenlenmeCumartesi, 25 Haziran 2022 21:16