Ortaokul Müzik Gecesi’ni Ata Sahne’de Düzenledik

IMG 9898kapak

Ortaokul Koromuz ve çalgı gruplarımız 7 Haziran 2022 akşamı Ata Sahne’de konser verdi. Müzik Gecesi’nde şef Burcu Ünal Durdubaş yönetimindeki konserde, ortaokul koromuz, Güney Afrika halk şarkılarından İspanyol ezgilerine, sevilen film müziklerinden pop müzik ve halk türkülerine kadar geniş bir yelpazede barış temalı bir repertuar sundu. Müzik öğretmenlerimiz Cüneyt Erkan, Murat Ergüven ve Elif Albayrak yönetimindeki Gitar, Perküsyon, Ukulele ve Pop Grubu’nun sunduğu müzik dinletileri beğeniyle izlendi. Halk Dansları Topluluğumuzun kısa gösterisi de geceye renk kattı. Etkinliğin sonunda Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal, Müzik Gecesi’nin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 08 Haziran 2022 15:16