Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Görkemli Bir Törenle Kutladık

IMG 769223 nisan

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli ve coşkulu bir törenle kutladık.

Okulumuzun stadyumunda düzenlenen törende, bütün grupların sahada yerlerini almalarının ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’mızı söyledik.

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “21. yüzyılda “modern” diye nitelediğimiz dünyada halen toprak ve güç savaşları sürerken ulusal egemenliğin ve Ata’mızın “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesini yaşatmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlıyoruz. 23 Nisan 1920’nin sembolize ettiği değerler, Ata’mızın bu anlamlı günü çocuklara armağan etmiş olması geleceğe kararlı adımlarla ilerleme konusunda hepimize güç veriyor.” dedi.

Törende Okul Korolarımız 23 Nisan şarkıları ve marşlar söyledi. Ortaokul öğrencimiz Derin Yalçın ve İlkokul öğrencimiz Deniz Kurşunlu, öğrencilerimiz adına konuşmalarını yaptılar.

Gösteri gruplarının sunduğu program beğeniyle izlendi. İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz “Ata’nın Çocukları Aydınlık Yarınların Fidanları “ gösterisini başarıyla sergilediler. İlkokul öğrencilerimiz, kendi yazdıkları şiirleri okudu. Ardından Ortaokul ve Anaokulu öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri sundular. Kova Ritim Grubu’nun büyük bir uyumla sergilediği ritim gösterisiyle devam eden tören, Koromuzun söylediği 23 Nisan Marşları’ndan potburi ve Kolej Marşı’mızın coşkuyla söylenmesiyle son buldu.

Son DüzenlenmeCumartesi, 23 Nisan 2022 11:57