Haberler

25 Mart’ta İklim Değişikliği İçin Grevdeydik

WhatsApp Image 2022 03 25 at 14.42.25

 TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak 6000 öğrencimiz ve öğretmenlerimizle 25 Mart’ta küresel iklim değişikliği için grevdeydik. İklim krizine dikkat çekmek için sarı renkli bir kıyafet ve aksesuarla okula gelen öğrenci ve öğretmenlerimiz hazırladıkları pankartlarla yürüyüş yaparak, iklim bildirilerini okudular.

“Başka Bir Dünya Yok”, “İklimi Değil Kendini Değiştir” diyen öğrencilerimiz, çevreye ve dünyaya sahip çıkacaklarına söz verdiler.

İklim Grevi için Lise BTEC Sanat ve Tasarım dersi 10R sınıfı  öğrencilerimiz, Kolej Sokağı’nda canlı performansla dev bir pankart hazırladılar.

Ortaokul öğrencilerimiz öğle saatinde Kolej Sokağı’nda toplanarak grev eylemi yaptılar. Öğrencilerimizin söylediği şarkıların ardından Serbest Kürsü etkinliğinde bir öğrencimiz iklim krizine dikkat çeken konuşmasını yaptı. 

İlkokul öğrencilerimiz, grev eylemlerini açık havada yaptılar. Ellerinde pankartlarla, slogan atarak ilkokul ve anaokulu binalarımızın etrafında yürüyerek tören alanında toplandılar. Tören alanında ise iki öğrencimiz iklim bildirisini okudu.

Anaokulu öğrencilerimiz de hazırladıkları pankartlarla, okul içinde şarkılar eşliğinde yürüyüş yaptılar.

Son DüzenlenmeCuma, 25 Mart 2022 14:51