Haberler

Öğretmenler Günü'nü Serenad Bağcan Konseri İle Kutladık

baslikIMG 5054

altIMG 5075    altIMG 5080

Öğretmenler Günü’nü, 26 Kasım akşamı Ata Sahne’de Serenad Bağcan konseri ile kutladık. Kutlamada, kurumumuzda belirli hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanlarımıza TED Ankara Koleji Vakfı tarafından hizmet ödülleri verildi.

Okulumuzda görev yapan yönetici, öğretmen ve çalışan  ve eşlerinin yanı sıra okuldan emekli olmuş öğretmenlerin de katıldığı gecenin açılışında konuşma yapan TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Başöğretmenlik” unvanını tüm sıfatlarının üzerinde tutan, toplumun her alanında milletinin öğretmeni olmuş bir lider olduğunu belirterek “İşte böyle eşsiz bir liderin, benzersiz vizyonunun eseridir TED Ankara Koleji. 90 yıl önce yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin ihtiyaç duyduğu çağdaş ve nitelikli bireyleri yetiştirmek üzere kurulan okulumuz, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de yeni nesillerin yolunu aydınlatmaya, eğitim alanında fark yaratmaya devam edecektir. Okulumuzun eğitim dünyasında saygın bir yer edinmesi, hiç şüphesiz ki mesleğinin hakkını veren, her zaman daha iyisi için çalışan yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sayesindedir.” dedi.

Kurumda 10, 15, 20, 25, 30 ve 35. hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve çalışanların hizmet plaketi ile ödüllendirildiği akşam, Serenad Bağcan konseriyle devam etti. Öğretmen ve çalışanlarımız kutlamada hoşça vakit geçirdiler.

Son DüzenlenmeCuma, 26 Kasım 2021 21:47