4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Mama Bağışı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle 4 – 8 Ekim haftası boyunca okulumuzda İspanyolca Zümresinin düzenlediği “Mama ve Yuva Kampanyası” dahilinde, öğrencilerimiz tarafından birçok mama bağışı yapılmıştır. Kolej Sokağı’nda öğrencilerimize hayvanlar hakkında bilmedikleri bilgileri içeren, hayvan dostu öğretmenlerimizin resimlerinin paylaşıldığı ve hayvanları soğuk kış günlerinde nasıl koruyacağımızı anlatan çeşitli panolar hazırlanmıştır. Bu panolardaki bilgiler ve resimler öğrencilerin dikkatini çekerek hayvan hakları ve hayvanları koruma konusundaki duyarlılıklarını arttırmıştır.

Hayvanları koruma haftası boyunca toplanan mamalar 19 Ekim 2021 Salı günü İspanyolca Zümre Başkanı Çağla Pınar AKPINAR TÜMER tarafından öğrencilerimiz adına Gölbaşı Hayvan Barınağı’nda bulunan ve Okulumuzun etrafında bakılmakta olan canlarımıza bağışlanmıştır. Her sene tekrar eden mama bağışı kampanyası ile amacımız, öğrencilerimizde hayvanları koruma ve onlara destek olma bilincini aşılamaktır.

Tüm öğrencilerimize bu konuda duyarlı oldukları için teşekkür ederiz.