Haberler

2020-2021 BTEC 1. Seviye Programı’nı Tamamlayan Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi

IMG 4068

2020-2021 eğitim öğretim yılında Ortaokul BTEC 1. Seviye Programı’nı tamamlayan 67 öğrencimize 21 Eylül 2021 tarihinde ortaokul bahçemizde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal, törende yaptığı konuşmada BTEC’in öğrencilerin uygulama, takım çalışması ve kritik düşünme becerilerini amaçlayan, sınav odaklı değil uygulama odaklı, uluslararası bir eğitim programı olduğunu vurgulayarak “21. Yüzyılda artık diplomalar değil öğrenme becerileri ön plana çıkmaktadır. Sizlerin kazandığınız bu bilgi, beceri ve deneyimleriniz lise ve üniversite eğitimlerinizde de fark yaratmanızı sağlayacaktır.” dedi.

Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan ise öğrencilerimize seslendiği konuşmasında şunları dile getirdi: “Uluslararası bir programla öğrenci ve kişi olarak 21. yüzyıl yetkinliklerine sahip bireyler olmanın ilk adımlarını bu programlarla atıyorsunuz. Lisemizde devamı gelecek uluslararası programın sizlere kazandırdıkları hem sosyal yaşamınızda hem kişisel gelişiminizde hem de akademik donanımınızda sizlere çok büyük artılar kazandıracak.”

Konuşmaların ardından sertifikaların dağıtımı yapıldı. BTEC Sosyal Medya, BTEC Uygulamalı Fen Bilimleri ve BTEC Sahne Sanatları Programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize 1. Seviye Sertifikaları, Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan, Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal, Lise Müdürümüz Tamer Atacan, Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç ve BTEC Program Koordinatörümüz ve öğretmenlerimiz tarafından verildi.