Haberler

90. Yıl Mezunlarımızı Lise Kısmımıza Uğurladık

2020-2021 eğitim öğretim yılında Ortaokulumuzdan mezun olan 8. sınıf öğrencilerimizi, 1 Temmuz 2021 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle Lise Kısmımıza uğurladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan velilerimize ve öğrencilerimize şöyle seslendi: “Sayın Velilerimiz, bugüne omuz omuza sizlerle birlikte ulaştık ve bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Emeklerinizin boşa çıkmadığını görmek sizleri de bizleri de çok gururlandırıyor. Çocuklarımız, Okulumuzdan aldıkları eğitim ve öğretimle daha büyük başarılara imza atacaklar. Buna yürekten inanıyoruz.

Sevgili Çocuklar, Ata’mızdan aldığımız emaneti yarınlara taşıyacağınızdan şüphemiz yok. Sizleri, başarılarınızla daha da aydınlatacağınız bir geleceğe uğurlarken hepinizi en içten dileklerimle kutluyorum. Yolunuz açık olsun!”

Törende Okul 1.si Selin Kasapkara, Okul 2.si Duru Gülpınar ve Okul 3.sü Deren Saltık’a ödülleri, Türk Eğitim Derneği adına Yönetim Kurulu Üyesi Eda Aslı Özdemir, TED Ankara Koleji Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş ve Okul Aile Birliği adına Başkan Ayşe Kuzucu tarafından verildi. Okul 4.-10.su olan öğrencilerimiz ödüllerini Genel Müdürümüz Sevinç Atabay’dan aldılar.

Akademik başarıya göre 6. ve 7. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan takdim etti. 5. sınıflar düzeyinde ilk üç dereceyi elde eden öğrencilerimize ise ödülleri, Ortaokul Müdür Başyardımcımız Yılmaz Bal tarafından verildi.

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nün geleneksel Yılın Sporcusu Ödülü, voleybol branşında milli takımımızda ülkemizi temsil eden öğrencimiz Begüm Kaçmaz’ın oldu. Spor Kulübü Başkanımız Kerem Mağdenli, U19 Genç Kızlar Balkan Voleybol Şampiyonası nedeniyle Belgrad’da olan öğrencimiz yerine ödülü, velisine teslim etti.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Okul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan’ın şahsında 8. sınıf öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Ödüllerin verilmesinin ardından ardından Okul 1.si Selin Kasapkara ve Okul 2.si Duru Gülpınar mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptı. Selin Kasapkara, 7. sınıflar 1.si Elif Eylül Şahin’e Okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrencilerimiz, Kolej Marşı eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

Son DüzenlenmePerşembe, 01 Temmuz 2021 19:57