Haberler

İlkokul ve Ortaokul Kısmımızda Ders Yılı Başladı

İlkokul ve Ortaokul Kısmımızda Ders Yılı Başladı

2015-2016 eğitim-öğretim yılı, İlkokul ve Ortaokul Kısmımızda 28 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen ders yılı açılış töreni ile başladı. İlkokul tören alanında bir araya gelen öğrenci, öğretmen ve velilerimiz saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşımızı okudular.

Okul Müdürümüz Zühal Üstündağ konuşmasına başlarken terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi andı ve ülkemizde barış ve huzur ortamının sağlanması yönündeki ortak temenniyi dile getirdi. Okul Müdürümüz, Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkacak nesiller yetiştirilmesi amacıyla Ulu Önder Atatürk’ün okulumuzun kuruluşuna önderlik ettiğini vurgulayarak “Bizler bu değerli emanetin bilinciyle konusunda lider kurumsal yapımız ve seçkin eğitim kadromuzla, TED Ankara Kolejli olmanın farkındalığını hisseden ve hissettiren nesiller yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Müzik öğretmenimiz Cüneyt Erkan yönetimindeki öğrencilerimiz ve Murat Ergüven yönetimindeki Okul Koromuz, Atatürk Marşını coşkuyla söylediler.

Öğrencilerimiz adına konuşan 8-İ sınıfından Tan Elçin, “Kolejli olmanın ruhuyla yine birçok başarıya imza atacağımıza ve meşalenin ışığını çok daha yukarılara taşıyacağımıza eminiz. 2015-2016 öğretim yılında başarı ve mutluluk bizimle olsun” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Açılış töreni Kolej Marşı ile son buldu.

 
Son DüzenlenmePazartesi, 28 Eylül 2015 13:53