Ülkemizin önde gelen Flamenko yorumcularından, gitarist, besteci, 1997 mezunumuz Ceyhun Güneş çevrimiçi buluşmalarımızın konuğu oldu. Lise Kısmı Müzik Zümremiz tarafından 15 Ocak 2021 tarihinde, lise öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenen söyleşinin konusu müzik ve Flamenko oldu. Ailesinin yönlendirmesiyle 9 yaşında müziğe başladığını anlatan mezunumuz, Endülüs bölgesine özgü, çok kültürlü bir müzik olan Flamenkonun tarihçesinden ve özelliklerinden bahsetti. Öğretmen ve öğrencilerimizin merak ettikleri soruları cevaplayan Güneş, söyleşinin sonunda gitar dinletisi sundu.

Keyifli sohbeti ve ufuk açan bilgileri için mezunumuz Ceyhun Güneş’e teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeCumartesi, 16 Ocak 2021 16:21