Sosyal Bilimler Günleri’nin 8.sini Gerçekleştirdik

Lise Kısmımızda 5 Mart 2020 tarihinde Sosyal Bilimler Günleri’nin 8.sini gerçekleştirdik. İnsanı anlama çabası içerisinde “Denge”nin önemli bir kavram olduğu ve insanla ilişkili bütün sorunlarda dengenin bozulmasına dair işaretler olduğu düşüncesinden hareketle bu yıl tema olarak “Denge” seçildi. Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümrelerimizin organizasyonuyla, öğrencilerimizin konuşmacı olarak yer aldığı paneller ve sunumlar gerçekleştirildi.

Lise Kısmı Konferans Salonu’nda “Günümüzde Değişen Din Algısı” ve “Tarihte Güç Dengeleri” adlı paneller, Hi-tech Sınıfta ise “Küresel İklim Değişikliği” ve “Kıtalar Arası Enerji Üretim ve Tüketimi” sunumlar yapıldı.

8. Sosyal Bilimler Günleri’nde ayrıca Lise Kısmı Çok Amaçlı Salon’da öğrencilerimiz seçtikleri konuları stantlarda sergileyerek “Denge” konusuna farklı perspektiflerden bakmayı ve farkındalık yaratmayı amaçladılar.

Son DüzenlenmeCuma, 06 Mart 2020 07:15