Haberler

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldılar

Ortaokulumuzda öğrenimlerini tamamlayan 8. sınıf öğrencilerimiz, 25 Haziran 2019 tarihinde Okulumuzun stadyumunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “Sizler, bağımsız, çağdaş, laik, Atatürkçü, cumhuriyet çocukları, açılmış yollardan yürüyen değil, yeni yollar açan, kitleleri peşinden sürükleyecek güce sahip olan, soran, sorgulayan, hoşgörülü olmayı bilen, Kolej ruhunu her zaman ve her yerde yaşatacak bireyler olarak yetiştirildiniz. İşte bu bilinçle sizi lisemize uğurluyoruz... Yolunuz açık olsun” dedi.

Törende okul birincisi Beren Özkök, okul ikincisi Nehir Şahin ve okul üçüncüsü Doruk Duru’ya Türk Eğitim Derneği adına Genel Sayman Sami Türkoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Börekçi, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Polat ve Okul Aile Birliği adına Başkan Ayşe Kuzucu tarafından ödülleri verildi. Mezunlar Derneği Başkanımız, Okul Müdürümüzün şahsında 2019 mezunlarımızı yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Okul 4-10.suna ödülleri ve sertifikaları, Vakıf Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Zafer İbrişim ve Yönetim Kurulu Üyemiz Haşmet Kasapoğlu tarafından verildi.

Akademik başarıya göre 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimiz ise ödüllerini Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz Levent Erkan ve Çağatay Aytekin, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli ve Genel Müdürümüz Sevinç Atabay’ın ellerinden aldılar.

Daha sonra şube sırasına göre adları okunan 8. sınıf öğrencilerimiz, alkışlar eşliğinde podyumdan yürüyerek Genel Müdür Yardımcımız, Okul Müdürlerimiz, idareci ve öğretmenlerimizin ellerinden sertifikalarını aldılar.

Diploma merasiminin ardından Okul birincimiz ve Okul ikincimiz 8. sınıflar adına konuşmalarını yaptılar. Okul birincimiz konuşmasında “Atatürk gençleri olarak çok çalışıp elimizdeki meşalenin hiç sönmeyecek ışığıyla geleceği aydınlatmaya devam edecek, Atamızın izinden gideceğiz. Sizlere hayal edebilme gücümüzü kaybetmediğimiz, gerçek zenginliklerle dolu bir dünya diliyorum.” derken Okul ikincimiz Nehir Şahin İngilizce yaptığı konuşmasında Okulumuzda sayısız anılar ve çok iyi arkadaşlıklar edinmenin yanı sıra  TED Ankara Kolejli olma ayrıcalığını hissettiklerini ifade etti. 

Törenin sonuna yaklaşırken Okul birincimiz, 7. sınıflar birincisi Doruk Karadağ’a okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Öğrenci Temsilcimiz Zeynep Gürkök de konuşmasında kendilerini destekleyen Okul Müdürümüze ve öğretmenlerine teşekkür etti. 

Verilen komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrencilerimiz, Kolej Marşı ve havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

 

Son DüzenlenmeSalı, 25 Haziran 2019 20:47