Haberler

Gölbaşı Hakan Ülger İlk Ve Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik!

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi olarak MEB Hami Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz köy okullarına yardım etkinliğimizde Hakan Ülger İlk ve Ortaokulu’nu bir grup öğretmenimizle ve öğrencimizle ziyaret ettik.

Anasınıfı kısmı öğretmenlerimiz kardeş okulu ziyaret ederek anasınıfında okuyan öğrencilerin derslikleri için yeni malzemeler getirdi. İlkokul öğrencilerimiz getirdikleri kitapları ve topları arkadaşlarına teslim etti.  İlkokul öğrencilerini derslerinde ziyaret ederek onlarla şarkılar söyledi, onlara aldıkları hediyeleri verdi. 

Ortaokul öğrencilerimiz Fen Zümresinin düzenlemiş olduğu açık alan kimya deneyleri ile kardeş okuldaki arkadaşlarına oldukça bilgi verici etkinlikler sundu. Sosyal Bilgiler zümresi, ortaokul halk kültürü kulübü öğrencileri ile okulu ziyaret ederek ilk ve ortaokul öğrencileri ile taş boyama etkinlikleri yaptı. Okulumuzun II. Yabancı diller zümrelerinin desteği ile okulumuzda Almanca, Fransızca ve İspanyolca öğrenen 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz arkadaşlarına eğlenceli dil sunumları ve dans etkinlikleri düzenledi, Avrupa dillerini tanıttı. Müzik zümresi önderliğinde öğrencilerimiz kardeşlerine flüt enstrümanını tanıttı ve çalmayı öğretti. Daha sonra getirmiş oldukları tüm flütleri arkadaşlarına hediye etti Öğrenciler bu etkinliklerde hem çok eğlendi hem de yeni birçok şey öğrendi.

Lise öğrencilerimiz ise Okul öncesi materyalleri Anasınıfına teslim ettiler, oyunlar oynattılar, Tiyatro gösterisi. çeşitli Kimya deneyleri yaptılar.

Mangala ve satranç öğretip, duvarları boyayıp, Kütüphaneyi, masa ve sandalyeleri yenilediler.

Türkçe dersliğinin duvarlarına resimler yaptılar.Her iki okul öğrencilerinin de büyük keyif aldığı, farkındalıklarının arttığı bu etkinlikte, öğrencilerimiz etkin bir şekilde yer alarak, paylaşmanın, iletişimin ve yardımseverliğin en güzel örneklerini sergileyerek okulumuza döndüler. 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:40