TÜBİTAK Araştırma Projesi Yarışması’nda Biyoloji Bölge 2.si Olan Öğrencilerimiz 7. Sınıf Bilim Uygulamaları Seçmeli Ders Alan Öğrencilerimize Projelerini Sundular

TÜBİTAK Araştırma Projesi Yarışması’nda Biyoloji Bölge 2.si olan okulumuz 10. Sınıf öğrencilerimiz Deniz Pektaş ile Deniz Kuzucu; 7. Sınıf Bilim Uygulamaları seçmeli ders öğrencilerine sunum yaptılar.

28 Mart 2019 tarihinde seçmeli ders saatinde yapılan sunumda araştırma konuları olan “Neocardina Tür Karideslerine Arı Sütü Verilerek Doğurganlıklarına Sağladığı Etkilerin Araştırılması”nı, proje sürecindeki çalışmalarını ve deneyimlerini paylaştılar.

Lise öğrencilerimiz Deniz Pektaş ile Deniz Kuzucu, sunum sonrası 7. Sınıf Bilim Uygulamaları seçmeli ders öğrencilerinin sorularını cevapladılar.