Haberler

Kasım Ayı Yurt Dışı Eğitim Tanıtımları

SUNNY (Uluslararası Ortak Lisans Programı) Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 22 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda SUNNY (Uluslararası Ortak Lisans Programı) Tanıtımı yapıldı.

    

IED (Istituto Europeo di Design) ile workshop

Lise Kısmı öğrencilerimize 21 Kasım 2018 tarihinde Spor ve Sanat Merkezimiz Sanat Atölyesi'nde IED (Istituto Europeo di Design) temsilcileri ile bir workshop düzenlendi.

    

Liverpool Institute of Performing Arts Tanıtımı

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 20 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda İngiltere Liverpool Institute of Performing Arts temsilcisi tarafından Tiyatro, Dans ve Müzik bölümlerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

    

 

Hollanda'da Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 19 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Hollanda Üniversitelerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

'91 Mezunumuz Doruk Börekçi ABD'de Eğitim Konularında Bilgi Verdi

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 19 Kasım 2018 tarihinde '91 mezunumuz Doruk Börekçi, mezunu olduğu Ohio State ve Northwestern Üniversiteleri hakkında ve Amerika Birleşik Devletlerinde eğitim konularında bilgiler verdi.

Yurt Dışı Eğitim Fuarı ve Seminerleri

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 17 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonu ve Kolej Sokağında bir fuar ve seminer düzenlenmiştir.  Bu fuarda üniversite temsilcileri tarafından akademik programlar, başvuru koşulları ve burs olanakları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

    

    

        

İtalya'da Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 14 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda İtalya Devlet Üniversitelerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

Fransa'da Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 7 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda Fransa Üniversitelerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

ABD'de Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 6 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuzda EducationUSA ve Amerikan Büyükelçiliği'nden gelen konuşmacılar Amerika Birleşik Devletlerinde eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verdiler.

     

     

İngiltere ve Almanya'da Eğitim

Lise Kısmı öğrenci ve velilerimize, 5 Kasım 2018 tarihinde Lise Kısmı Konferans salonumuz ve Spor Sanat Merkezimizde Manchester School of Arts and Architecture (İngiltere), University of Reading (ingiltere) ve FH Aachen Üniversiteleri (Almanya) hakkında eğitim, başvuru koşulları ve işlemleri konusunda bilgi verildi.

        

    

 
Son DüzenlenmePerşembe, 22 Kasım 2018 14:19