Haberler

8. Sınıf Öğrencilerimiz Törenle Sertifikalarını Aldılar

Ortaokulumuzda öğrenimlerini tamamlayan 8. sınıf öğrencilerimiz, 6 Haziran 2018 tarihinde stadyumumuzda düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan öğrencilerimize seslendiği konuşmasında “Size inanmak demek bu ülkenin aydınlık ve mutlu yarınlarına inanmak demektir. Bilimsel düşünceyi ve umudu ayrılmaz yol arkadaşı olarak gören sizlere, inancımız sonsuzdur. Atamızdan aldığımız emaneti yarınlara taşıyacağınızdan şüphemiz yok. Sizleri, başarılarınızla daha da aydınlatacağınız bir geleceğe uğurlarken hepinizi en içten dileklerimle kutluyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Törende okul birincisi İris Yazıcı, okul ikincisi Efe Bacınoğlu ve okul üçüncüsü İsmihan Uğurlu’ya Türk Eğitim Derneği adına Genel Başkan Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Börekçi, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Polat ve Okul Aile Birliği adına Başkan Ayşe Kuzucu tarafından ödülleri sunuldu.

Okul 4-10.suna ödülleri ve sertifikaları, Vakıf  Yönetim Kurulu Genel Saymanımız Atayla Varlık ve Haşmet Kasapoğlu tarafından verildi.

Akademik başarıya göre 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimiz ise ödüllerini Vakıf Yönetim Kurulu Üyemiz Ayşem Sargın, Genel Müdürümüz Sevinç Atabay, Genel Müdür Yardımcılarımız Kürşat Yahyabeyoğlu ve Neşe Aşıcı Özmeriç’in ellerinden aldılar.

Daha sonra şube sırasına göre adları okunan 8. sınıf öğrencilerimiz, alkışlar eşliğinde podyumdan yürüyerek Okul Müdürlerimiz, idareci ve öğretmenlerimizin ellerinden sertifikalarını aldılar.

Diploma merasiminin ardından Okul birincimiz İris Yazıcı ve Okul ikincimiz Efe Bacınoğlu, 8. sınıflar adına konuşmalarını yaptılar. İris Yazıcı konuşmasında “Bizler, Atatürk’ün yaktığı meşaleyi devam ettirecek Atatürk gençleriyiz.” derken Efe Bacınoğlu İngilizce yaptığı konuşmasında TED Ankara Koleji öğrencisi olmanın taşıdığı değerleri anlattı.

Törenin sonuna yaklaşırken Okul birincimiz, 7. sınıflar birincisi Beren Özkök’e okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti.

Son olarak Öğrenci Temsilcimiz Zeynep Dila Korkmaz’ın konuşmasının ardından verilen komutla mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrencilerimiz, Kolej Marşı ve havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 06 Haziran 2018 21:08