Haberler

Gençlik Senfoni Orkestramız ve Korolarımız Muhteşem Bir Müzik Ziyafeti Sundu

TED Ankara Koleji Gençlik Senfoni Orkestramız ve Ortaokul Korolarımız, 25 Mayıs akşamı düzenlenen Müzik Gecesi’nde velilerimize muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Spor ve Sanat Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleştirilen gecede, müziğin farklı türleri geniş bir yelpazede izleyenlerle buluştu.

Müzik Gecesi’nin birinci bölümünde şef Burcu Ünal ve müzik öğretmenlerimizin yönetimindeki Gitar Grubu ve 7. Sınıflar Pop Grubu, Ritm Grubu, 5. Sınıflar Korosu, 6. Sınıf Pop Grubu ve 8. Sınıf Pop Grubu sahne aldı. TED Kolejliyiz, Olur Bu Dünya Çocuklara Saray adlı şarkılarla başlayan konserde, İngilizce sözlü Hit the Road Jack ve Eye of the Tiger parçaları da yer aldı. Şarkı aralarında gerçekleştirilen ritm gösterileri geceye renk kattı. Programın koro bölümü Zülfü Livaneli’ye ait Güneş Yeniden Doğacak adlı eserle son buldu.

Gecenin ikinci bölümünde şef Dilay Akarcalı yönetimindeki Gençlik Senfoni Orkestrası sahne aldı. Bir pasodoble olan Amparito Roca adlı eserle başlayan konser, Cossack Invocation and Dance ve Memory  adlı besteler ile devam etti. Pharrell Williams’a ait Grammy ödüllü “Happy” ile şenlenen orkestra, film müziklerini de yorumladı. Orkestramızın çaldığı Zeybek ve Atabarı düzenlemelerine halkoyunları ekiplerimiz de eşlik ettiler. Beğeniyle izlenen Müzik Gecesi, Biz Atatürk Gençleriyiz ve Kolej Marşı ile son buldu.

Son DüzenlenmeCuma, 25 Mayıs 2018 20:17