15. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatları Ulusal Takım Seçmelerinde Son Aşamaya Gelindi

15. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatları Ulusal Takım Seçmelerinin ikinci ve üçüncü basamak sınavı, İstanbul’da Enka Okulları’nda 26 Şubat 2018 tarihinde yapıldı. Bu sınava Lise Kısmı Coğrafya Takımından Noyan Alakoç, Derin Kutlay, Mete Hergül, Ural Can Şahin ve Barış Akıncıoğlu katıldılar.   Uygulanan sınavların sonucunda 11/A sınıfından öğrencimiz Noyan Alakoç ve 10/C sınıfından öğrencimiz Barış Akıncıoğlu, ilk 8’e girerek Türkiye seçmelerinde son aşamaya katılma hakkı elde ettiler.

Seçmelerin son aşaması ise 11 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da İngilizce sunum şeklinde yapılacak. Burada belirlenen ilk dört öğrenci, 31 Temmuz-6 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kanada Quebec şehrinde yapılacak 15. Uluslararası Coğrafya Olimpiyatı’na ülkemizi temsil edecektir.

Son DüzenlenmeCuma, 02 Mart 2018 14:30