Haberler

Lise Kısmımızda Mangala Turnuvası Düzenlendi

Lise Kısmı CAS aktiviteleri kapsamında 15-16 Ocak 2018 tarihleri arasında Mangala eğitimi ve turnuvası düzenlendi. İki kişi ile oynanan bir strateji ve zeka oyunu olan Mangala’yı öğrencilere tanıtmak amacıyla UB öğrencilerimiz Cem Özbağ (11-N), Alperen Bektaş (11-V) ve Sarp Göl’ün (11-N) öğretmenleri Vidad Elemin Şemşir rehberliğinde organize ettikleri turnuvanın eğitmenliğini ve hakemliğini ise Serdar Asaf Ceyhan yaptı.

  

Lise Kısmı Çok Amaçlı Salonda ilk gün oyunun tanıtımı ve nasıl oynandığına dair bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitime, lise öğrencilerimizin yanı sıra Mamak Yeni Mutlu İlkokulu öğrencileri de katıldılar. İkinci gün başlayan Mangala Turnuvası’na 200’e yakın öğrenci katıldı. Eleme usulü gerçekleştirilen karşılaşmaların sonucunda öğrencilerimizden Dora Aral (10-V) birinci, Nazlı Uğurlu (11-A) ikinci, Ali Burak Özel (11-B) üçüncü ve Aysima Akıska (9-A) dördüncü oldu.

  

  

Dereceye giren öğrencilerimize Lise Müdürümüz Sedef Eryurt tarafından ödülleri ve madalyaları verildi.

Mangala Turnuvasında kullanılan oyun setleri ise Okulumuz tarafından Mamak Yeni Mutlu İlkokulu’na öğrencilerin kullanımı için bağışlanacaktır.