Haberler

YGA Zirvesi’ne Katıldık

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi 9.-12. sınıf düzeylerinden 26 öğrencimiz, öğretmenimiz H.Soner YÜCEL rehberliğinde 25 Kasım'da İstanbul Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen 16. YGA (Young Guru Academy) Zirvesi'ne katıldılar. Öğrencilerimiz, Uluslararası Liderlik Okulu tarafından düzenlenen, iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri tarafından fikirlerinin paylaşıldığı YGA’ya katılmak için on binlerce öğrenci arasından seçilmişlerdi.

YGA 2017'de 'Liseler Arası İnovasyon Programı'na seçilen öğrencilerimiz, aynı hayal etrafında toplanan gençlerle birlikte ilerleyen aşamalarda 5'erli gruplara ayrılarak, sosyal inovasyon projelerinde çalışıp 750 saatin üzerinde eğitim alacaklardır. YGA Liderlik Programı dahilinde bu eğitimler, üst düzey yönetici, akademisyen, sanatçı ve bilim insanlarından oluşan, aralarında Prof. Aziz Sancar, Prof. Doğan Cüceloğlu, Sevinç Atabay gibi isimlerin yer aldığı YGA Hayal Ortakları tarafından verilmektedir.

  

YGA Liderleri, liderlik kabiliyetlerini, daha iyi bir dünya için birlikte hayal kurup, projelendirip, hayata geçirirken; hayatın içinde geliştirirler. YGA Liderlik Programını üstün başarı ile tamamlayan YGA'lılar, Londra, New York, Boston ve Silikon Vadisi'nde gerçekleştirilen YGA Liderlik Kampı'na katılma hakkı kazanma şansına sahip olacaklardır.

 

Son DüzenlenmeSalı, 28 Kasım 2017 12:08