Kurucu Temsilcimiz

bülentbagdatli

Değerli Ziyaretçiler ve Sevgili Kolejliler,

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emriyle kurulan Türk Eğitim Derneğinin en eski ve en köklü okulu olan TED Ankara Koleji, 1931 yılından bugüne, çağdaş, aydın, ulusal değerlerine bağlı, dünya görüşüne sahip, öz güveni olan, sanat ve sporla iç içe yaşayan öğrenciler yetiştirmektedir.

1981 yılında mezun olduğum okulumun Mezunlar Derneğinde, uzun yıllar Başkanlık dahil çeşitli görevlerde bulundum. Halen TED Yükseköğrenim Vakfı Yönetim Kurulunda Saymanlık ve TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulunda Başkanlık görevlerim sürerken, TED Ankara Kolejinin Kurucu Temsilciliği görevine de getirilmenin onurunu yaşıyorum.

TED Ankara Koleji bizler için bir okuldan öte, paylaşılan ortak bir geçmişi, kültürü ve geleceği ifade etmektedir. Kolej Ruhu, yıllarca aynı sıraları paylaştığınız arkadaşlarınızla, sizden önceki ve sonraki mezunlarla, aynı ekolden yetişen öğrencilerle, öğretmenler, çalışanlar ve velilerle büyük bir ailenin parçası olduğunu bilmek ve hissetmektir.

Eğitimin ve öğrenmenin doğası her geçen gün değişse de okulumuz, gerek dijital gerekse yüz yüze eğitim uygulamalarıyla küresel standlartlarda, çağdaş bir eğitim vermektedir. Öğrencilerimiz akademik ve bilimsel başarıların yanı sıra sanatta ve sporda yeteneklerini keşfetmekte, teknolojiyi yalnızca kullanan değil, teknoloji geliştirebilen alt yapıya sahip, sosyal yaşamda kendilerini ifade edebilen, öz güvenli bireyler olarak yetiştirilmektedir. TED Ankara Kolejinde uygulanan akademik programlar ve öğrencilerimize sunduğumuz olanaklar fark yaratmaya ve eğitim sektöründe rol model olmaya devam edecektir.

Yöneticilerimizin vizyonu, deneyimli ve donanımlı eğitim kadromuz, sahip olduğumuz güçlü aidiyet duygusu ve mezunlarımız ve velilerimizin desteğiyle eğitim yuvamız TED Ankara Koleji'ni, akıl ve bilimin ışığından ayrılmadan, hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.

Saygılarımla,

Bülent BAĞDATLI