“EXPO2016 Antalya” Okulumuzda Tanıtıldı

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan “EXPO 2016 Antalya”,EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü’nce ilkokulumuzda tanıtıldı. 8 Mart 2016 tarihinde amfi tiyatroda düzenlenen tanıtıma 4. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Yapılan sunumda EXPO 2016’nın felsefesinin; “Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya”, temasının; ‘Çiçek ve Çocuk’, sloganının ise “Geleceği Yeşertmek” olduğu vurgulandı ve öğrencilerimizin soruları cevaplandı.

Antalya Aksu’da 112 hektarlık alana kurulan ve Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliği taşıyan fuarın, 23 Nisan’da açılacağı, 6 ay boyunca açık kalacağı ve fuara 100’den fazla ülke ile 30 uluslararası kuruluşun katılımının beklendiği ifade edildi. Expo 2016’nın maskotları Ece ve Efe ile tanışan öğrencilerimize kartpostallar, tohum kâğıtlar ve Ece-Efe maskeleri dağıtıldı. Tanıtımın ardından Ece ve Efe’nin hediye ettiği fidanlar, 4. sınıflarımızın şube temsilcilerimiz tarafından Kampüsümüzün arka girişinde bulunan yeşil alana dikildi.