JMUNESCO 2016

19-21 Şubat tarihlerinde Bilkent Uluslararası Laboratuar Okulları'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültürel Organizasyonu JMUNESCO Konferansı'na ortaokul kısmından 15 öğrencimiz okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz konferansa Vietnam ve İsveç delegasyonları olarak katılmışlardır.İsveç Büyükelçisi  Melek Tuncel, Vietnam büyükelçisi olarak Tan Elçin görev almışlardır. Bir öğrencimiz (Tan Elçin) komitesinde en iyi delege seçilirken iki öğrencimiz (Göksu Yeğen ve Sarp Şenol ) komite başkanları tarafından onur ödülüne layık görülmüştür. Öğrencilerimize ortaokul İngilizce öğretmenlerinden Blerina Kileci, Bürin Menküer Çeçen ve Burcu Olcay danışmanlık etmişlerdir.
Konferansta okulumuzu şu öğrencilerimiz temsil etmiştir :

8-B Betül Birsen
8-B Aslı Kınık
8-H idil Kocaefe
8-İ Aras Ünsal
8-İ Tan Elçin
8-J Efe Ali Akkaya
8-L Naz Ildız
8-L İdil Toksoy
8-L Sarp Şenol
8-L Mete Hergül
8-M Toprak Sezgin
8-N Didem Ünal
8-O Göksu Yeğen
8-T Derin Kutlay
8-U Melek Tuncel

Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.