Haberler

Öğretmenler Gününü Kutladık

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Okulları, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ankara JW Marriott Otel’de 20 Kasım akşamı gerçekleştirilen organizasyonda belirli çalışma yılını doldurmuş öğretmen ve personelimiz hizmet plaketi ile ödüllendirildi.
 
Gecenin açılış konuşmalarını Genel Müdürümüz Sevinç Atabay ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. Çörtoğlu yaptı. Genel Müdürümüz konuşmasında "85 yılını idrak eden Türkiye'nin en önemli kurumlarından olan okulumuz, emeğini hiç esirgemeyen, gönül bağıyla çalışan, mesleğini çok seven öğretmenlerimiz sayesinde bugüne gelmiştir. Kendilerine teşekkür ediyor, bu vesile ile Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.
 
TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. ÇÖRTOĞLU öğretmenlerimize şöyle seslendi: "Sizler aydınlık geleceğin aydınlık yüzleri,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılmaz kaleleri, o kalelerin temsilcileri, bu yurdun aydınlık yüzü, çağdaş Türk çocuklarının geleceğisiniz. O gelecek size emanettir. Yönetim Kurulu adına saygılarımı sunuyorum." 

Konuşmaların ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizden oluşan dans grupları, tango ve valsten oluşan gösterilerini öğretmenlerine armağan ettiler.
 
Sıra plaket törenine geldiğinde kurumumuzda 35, 30, 25, 20 ve 10. hizmet yılını doldurmuş öğretmen ve personelimiz TED Ankara Koleji Vakfı tarafından hizmet plaketleri ile ödüllendirildi. Öğretmen ve çalışanşarımıza plaketlerini TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çörtoğlu, II. Başkan İncihan Usluel, Genel Sekreter Selçuk Börekçi, Genel Sayman Semih Apa, Yönetim Kurulu Üyesi Gül Sürmen ve Genel Müdür Sevinç Atabay takdim etti.

 10. Yıl Marşı ile tamamlanan bu güzel tablonun ardından, gece canlı müzik dinletisi ile devam etti. Öğretmenler Günü kutlaması yöneticilerimiz ve okul müdürlerimizin hep birlikte pasta kesmeleri ile son buldu.

 
Son DüzenlenmeSalı, 12 Eylül 2017 11:10