Alman Eğitimci Uwe Kind Okulumuzu Ziyaret Etti

Uyguladığı dil öğretim yöntemi ile ilgi toplayan Harvard Üniversitesi mezunu Alman eğitimci Uwe Kind,  6 Kasım 2015 tarihinde İlkokul Amfi Tiyatroda 6.sınıf Almanca eğitimi alan öğrencilerimize etkin bir sunum yapmıştır.

Goethe Enstitüsü adına yıllardır dünyanın birçok yerinde Almancayı öğreten Kind,  Avustralya, Tokyo, Moskova ve İstanbul da seminerler vermiştir.Kendisi dil ve kelime bilgisi konularına akılda kalıcı, eğlenceli ve öğrencilerin de aktif olarak katıldığı bir yaklaşım ile yabancı dil eğitimine katkı sağlamakta ve yabancı dil eğitimi gören çocuklara farklı öğrenme deneyimleri yaşatmayı sürdürmektedir.  Kendi geliştirdiği tekno müzik ve dil oyunlarından oluşan Lingo tekniği ile eğitim veren Kind, bu teknik ile öğretimde yalnızca beyne değil, bedenin tamamına seslenmektedir. TED Ankara Koleji öğrencilerimiz kendisiyle tanışarak, çok eğlenmiş ve beden dillerini kullanarak Almancalarını pekiştirme fırsatı elde etmiş oldular.