Matematik Yetkinlik Geliştirme projesi hizmet İçi Eğitimleri Gerçekleştirildi

Strateji ve ARGE Müdürlüğü tarafından yürütülen “Matematik Yetkinlik Geliştirme Projesi” kapsamında Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenecek eğitimlerden ilki olan “Sayı Duyusu” konulu öğretmen eğitimleri tamamlandı. Proje kapsamında okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğretmenlerimizin matematik öğretim programının içinde yer alan öğrenme çıktılarına yönelik öğretmenlerin kavramsal bilgilerini geliştirmek, somut materyal destekli uygulama örnekleri sunmak ve yenilikçi ders planları geliştirmelerini desteklemek amacıyla ilk eğitimler 9, 16 ve 23 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Bu süreçte Okul Öncesi öğretmenlerine TED Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Çiğdem Alkaş Ulusoy, İlkokul 1. sınıf öğretmenlerine Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mesture Kayhan Altay eğitimler verdi. Akademisyenlerimize teşekkür ederiz.”

ulusoy    ulusoy1
TED Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı, Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Alkaş Ulusoy ve okul öncesi öğretmenlerimiz

altay    altay1

altay2