Haberler

İlk Meşalelerimizi Ortaokulumuza Uğurladık

IMG 0050 1 

TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizi, ilk meşalelerimizi 21 Haziran 2023 tarihinde Ata Sahne’de iki grup halinde düzenlenen törenle ortaokulumuza uğurladık. 

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlkokul Müdürümüz Dr. Azize Açıkalın konuşmasında ““Sevgili Kolejliler, Okulumuzdaki yolculuğunuzu başarıyla tamamladınız. İlkokul basamağını bitirirken sizleri yeni bir basamağın başlangıcına ortaokula uğurluyoruz. 

Bu ülkenin, bu dünyanın geleceği olduğunuzu ve sizden çok şey beklenildiğini unutmadan çalışınız. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün söylediği gibi “hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” 

Sizleri okullarımızda ilimle, fenle, evrensel değerlerle geleceğe hazırlayabiliyorsak, bunu Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi mirasım dediği bilimin ve aklın yolunda gitmemize borçluyuz. Sizler böyle bir kurumun okullarında devam edeceğiniz için çok şanslısınız. Unutmayınız ki sizlere inancımız ve güvenimiz tamdır. Sizlerin her başarısı gurur kaynağımız olmaya devam edecektir. 

Hepinizin yolu açık olsun. Yolunuzu aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın.

Sevgi ve saygılarımla.”

dedi.


Birinci grupta öğrenci başkanımız 4-H sınıfından Melis Hasanreisoğlu Türkçe ve 4-B sınıfından Miray Yalçıner, İngilizce olarak mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. 

İkinci grupta ise 4-L sınıfından Elif Didem Demir Türkçe ve 4-O sınıfından İsmail Arhan Tarakçı İngilizce olarak mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. 

Öğrencilerimize şube sırasına göre diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bağdatlı, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı Gamze Aşçıoğlu Öz, Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Eda Aslı Özdemir, Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Faik Hasip Burak Erdenir, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Sekreteri Esra Güleyüpoğlu, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Genel Müdürümüz Bilge Baki, Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan, Okul Müdürlerimiz Azize Açıkalın, Tamer Atacan, Yılmaz Bal, Zeynep Melis Araç ve İlkokul Müdür Başyardımcımız Özlem Erdemci Doğan ve Müdür Yardımcılarımız verdiler.

Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı 4. Sınıflar adına Melis Hasanreisoğlu, 3-P sınıfından Uygar Ayyıldız’a, 4-K sınıfında İzim Yüce ise 3-C sınıfından Zeynep Gülbahar’a teslim etti. Birinci grupta 4-C sınıfında Tan Demir Demircigil, ikinci grupta ise 4-R Sınıfından Ülkü Asya Savaş’ın eşliğinde tüm öğrencilerimiz Mezuniyet Andı’nı okudular. 

Mezuniyet Andı’nın okunmasının ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Sekreteri Esra Güleyüpoğlu, İlkokul Müdürümüz Azize Açıkalın şahsında 2022-2023 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme, Kolej Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nın coşkuyla söylenmesi ile son buldu. 

Son DüzenlenmePerşembe, 22 Haziran 2023 09:16