BTEC Sahne Sanatları Dersi Atölye Çalışması

Ekran Resmi 2023 06 02 08.10.43 1

7.sınıf BTEC Sahne Sanatları dersi öğrencilerimiz “Sahneye Hazırlık” ünitesi kapsamında gerçekleştirilen atölye çalışmasına katıldılar. Profesyonel dansçı olarak uluslararası  yarışmalarda ülkemizi temsil etmiş eğitmenlerimiz Şenol Vefa Gülmez ve Seda Çimen öğrencilerimizi, profesyonel bir sanatçının kariyer basamakları, sahne sanatları alanında nasıl başarılı olunabileceği, gösteriden önceki uyku, yeme düzenleri ve bir performansa fiziksel, zihinsel ve teknik olarak hazırlanmalarını sağlayan ısınma rutinleri hakkında bilgilendirdi. Öğrencilerimiz söyleşi sonrasında konuklarımız rehberliğinde farklı dans figürleri öğrenme şansı yakaladılar. Bu öğretici ve keyifli atölye çalışması için konuklarımız Şenol Vefa Gülmez ve Seda Çimen’e teşekkür ederiz.