İlkokul 4.Sınıf Öğrencilerimiz Türkiye Zeka Vakfı’nın Düzenlediği Okullar Arası Zeka Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Oldu.

WhatsApp Image 2023 05 26 at 19.46.19

Türkiye Zeka Vakfı’nın düzenlediği ve son iki yıldır online (çevrim içi) olarak yapılan “Türkiye Okullar Arası Zeka Şampiyonası” Türkiye Finalleri Sınavı 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde yüz yüze olarak gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde 4. Sınıflar kategorisinde yarışmaya katılan 367 okuldan İl Finalleri ve Bölge Finalleri sonuçlarına göre dereceye giren ilk 50 okul Türkiye Finalleri Sınavında yarıştılar.

4. Sınıflar kategorisinde Mehmet Toprak KARAKAYA (4-O), Demir SİTRAVA (4-C) ve Kaan AY (4-M)’dan oluşan takımımızla yüz yüze yapılan Final Sınavında sorulan 25 sorunun tamamını doğru yanıtladık ve rekor puanla Türkiye Şampiyonu olduk. Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi ve 4. Sınıflar takımımızın çalıştırıcısı Müdür Yardımcımız Sayın Caner ULUER’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.