İlkokul Öğrencilerimiz Okullar Arası Zeka Şampiyonası “İl Finalleri Sınavı”nda Çeşitli Dereceler Elde Ettiler.

TZV İL FİNALLERİ PerfectlyClear

İlkokul Öğrencilerimizin Türkiye Zeka Vakfı’nın 18 Mart 2023 tarihinde düzenlediği Okullar Arası Zeka Şampiyonası “İl Finalleri Sınavı”nda aldıkları dereceler.

2. Sınıflarda Emir Altan Çabuk, Altay Kaan Aktaş ve Kerem Alp Yiğit’ten oluşan takımımız Ankara birincisi, Türkiye beşincisi

3. Sınıflarda Irmak Yılmaz, Atlas Mutlu ve  Bora Öztabak’tan oluşan takımımız Ankara birincisi, Türkiye altıncısı

4. Sınıflarda Mehmet Toprak Karakaya, Kaan Ay ve  Demir Sitrava’dan oluşan takımımız Ankara birincisi, Türkiye üçüncüsü olduk.

Bu sonuçlarla 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz 15 Nisan 2023 tarihinde yapılacak olan Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.