Zeka Oyunları Şampiyonası'nda Ortaokul Düzeyinde Tüm Takımlarımız Türkiye Derecesi Aldı

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası’nın 14 Mayıs 2022 tarihindeki Türkiye Finalleri Sınavı'nda TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ORTAOKULU öğrencilerinden oluşan tüm takımlarımız ilk 4 dereceyi aldı. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

5. Sınıf Takımımız Türkiye 1.si (Ecem Duru Çelik, Arda Tunay Çelik, Zeynep Akkocaoğlu, Eda Mertyürek, Elif Gündoğdu, İrem Güngör)
6. Sınıf Takımımız Türkiye 4.sü (Kerem Aksoy, Ediz Aksoy, Kuzey Hoşafçı, Batu Peynircioğlu, Ege Durukan, Alper Körpeoğlu)
7. Sınıf Takımımız Türkiye 2.si (Deren Bostan, Yankı Karadağ, Doruk Sancar, Batu Kılıç, Doğan Yiğit Bayram, Eray Kargı)
8. Sınıf Takımımız Türkiye 2.si (Erdem Sönmez, Efe Ömer Arslan, Kerem Cem Yılmaz, Atalay Mumcuoğlu, Alya Gürses, Sönmez Alp Işık)

*Takımlar 3 asil + 3 yedek öğrenciden oluşmaktadır.

Son DüzenlenmeSalı, 24 Mayıs 2022 16:25