Haberler

A2 Öğrencilerimiz Törenle Kep Giydi

1 1

A2 grubu öğrencilerimiz, 22 ve 23 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenen törenlerle kep giyerek İlkokulumuza adım attılar. Salgın önlemleri nedeniyle Anaokulu bahçesinde velilerimizin katılımıyla düzenlenen törenlerde, öğrencilerimiz sınıflarıyla birlikte belgelerini aldılar. 

Anaokulu Müdürümüz Nazlı Deniz Yiğit, törenlerde yaptığı konuşmada mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi: “ Değerli velilerimiz, olağanüstü koşullarda iki yıl geçirdik ve beklediğimiz o heyecanlı, özel güne kavuştuk. Hepimiz çok mutluyuz, çünkü çocuklarımız artık ilkokula hazırlar.

Sevgili öğrencilerimiz, biliyoruz ki sizler gelecekte ülkemizi şahlandıracak koltuklara oturacaksınız ve TED Ankara Koleji’ni çok iyi temsil edeceksiniz. Birer Atatürk çocuğu olarak yolunuz uzun, ama çok güvenli çünkü önümüzdeki yıl 90. yılını tamamlayacak bir Okulun öğrencilerisiniz. Bunun gururunu daima yaşayacaksınız. Şimdi biraz sonra alacağınız belgeler, bu Okulun tüm kademelerinde alacağınız belgelerin ilki olacak. Hepinizi kutluyorum güzel çocuklar.”

Okul müdürümüzün konuşmasının ardından öğrencilerimiz, İngilizce bir şarkı söyleyerek dans ettiler. Mezuniyet belgelerini Okul Müdürümüzün elinden alan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Törenlerimiz Kolej Marşı’mızın coşkuyla söylenmesiyle son buldu. Törenin ardından velilerimiz, öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladıkları ürünlerden oluşan Yıl Sonu Sergisi’ni gezdi.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:49