Haberler

TED ANKARA KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ BAŞÖĞRETMENİN HUZURUNDA

IMG 7826 copy

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları yönetici, öğretmen ve çalışanları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e olan minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik.

 IMG 7793 copy  IMG 7797 copy
 IMG 7805 copy IMG 7814 copy 

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız S. Selçuk Börekçi'nin mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Vakıf Başkanımız burada Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları kaydetti:

" Başöğretmenimiz Aziz Atatürk,

88 yıldır ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek üzere azim ve kararlılıkla çalışan TED Ankara Koleji’nin değerli öğretmenleri ile birlikte huzurundayız.

Bırakmış olduğun mirasın önemini ve değerini biliyor, genç nesillere senin ilkelerini, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki değerleri anlatıyor, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşıyacak, refaha ulaştıracak aydın ve yenilikçi bireyler yetiştiriyoruz. Mesleğin onurunu ve itibarını sahiplenen öğretmenlerimiz, bilimin ışığından asla ayrılmıyorlar.

Sorumluluklarımızın bilinciyle yüce huzurunda bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Fikirlerimizde ve yüreklerimizdesin...

Ruhun şad olsun.

IMG 7820 copy

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:44