Okulumuza Yeni Başlayan Öğretmenlerimize Oryantasyon Eğitimi

IMG 6542

2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde TED Ankara Koleji Vakfı Okullarında göreve başlayacak öğretmenlere oryantasyon eğitimini tamamladık.

Oryantasyon Genel Müdürümüz Sevinç Atabay’ın yaptığı kısa bir konuşma ile başladı, Genel Müdürümüz konuşmasında Yenilenmenin önemini vurgulayarak, yenilenmediğimizde iyi bir öğretmen olamayacağımızı ifade etti. Betül Mardin’in sözünü de öğretmenlere hatırlatarak, “Ben mesleğimi genç tuttum, mesleğimde beni genç tuttu.” ifadesinin çok derin bir anlamı olduğunu belirtti. Öğretmenliğe verdiğimiz anlamın bizim öğretmenlik mesleğindeki tutum ve davranışlarımıza yön göstereceğini belirterek bu nedenle de öğretmen olmanın öğrenmeyi durdurmamak gerektiğini söyledi. Öğrencilerin dinlemekten çok izlediğini de vurgulayan Atabay, öğrencilere model olmalarının önemini de belirterek, öğretmenlerimize başarılı ve sağlıklı bir dönem diledi. Daha sonra Eğitimden sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Sedef Eryurt, İnsan Kaynakları Müdürümüz, Kalite ve Strateji Koordinatörümüz, Okul İşyeri Hekimimiz ve İş Güvenliği Uzmanımız okullarımız hakkında genel bilgiler verdiler. Oryantasyon öğretmenlerimizin Okullarımızı gezmesi ile son buldu.

IMG 6543    IMG 6548

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:48