MİNİK BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR/ FIRST®LEGO® LeagueJr.

FUARINDA ÖĞRENCİLERİMİZ MERAKLI ARAŞTIRMACILAR ÖDÜLÜNÜ ALDI

Bilim Kahramanları Derneği tarafından, 24.03.2018 tarihinde Ankara’da düzenlenen ve 23 takımın katıldığı Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor/FIRST®LEGO® LeagueJrfuarında 4.sınıf öğrencilerimizden oluşan TEKNOTED takımımız “MERAKLI ARAŞTIRMACILAR ÖDÜLÜ” nü aldı. Ödül töreninde takım üyemiz Yağmur DEMİR piyanoda Amelie filminin müziğini çaldı.

4.Sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız

Yağmur Demir sihirli parmakları ile herkesi büyüledi.

Öğrencilerimize bilişim teknolojileri dersi öğretmenlerimiz Elif Yonca KILIÇ ve Özden ÇİMEN rehberlik etti.

TEKNOTED takımımız, programlamada ileri düzeyde olan öğrencilerden oluşmaktadır.

Bilgi ve paylaşımlarımızla jüriyi kendimize hayran bıraktık.

TEKNOTEDtakımı öğrencilerimiz;

Ege ÖZBİLEN (4B), Alya GÜRSES (4K), Ali Mete ÇAVDAR (4K), Yağmur DEMİR (4L) ve

Mehmet Selim KARAASLAN (4P).

Takım üyeleri, LEGO® Education WeDo setini kullanarak motorlardan ve sensörlerden oluşan bir LEGO® modeli inşa ettiler. Tabletten motor ve sensörleri programladılar ve çalıştırdılar. Keşif yolculuklarında öğrendiklerini anlatan bir “Anlat Bana” posteri tasarladılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Fuara hazırlanırken hem eğlendik hem de öğrendik.

Ödülümüzü okulumuza getirip idarecilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşadık.

Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor/ FIRST®LEGO® LeagueJr. rekabetçi olmayan, el becerisi gerektiren ve çocuklar için düzenlenen bir programdır. Her yıl yeni ve heyecanlı bir tema sunarak çocukların yaratıcılığını ateşler.

Son DüzenlenmeSalı, 27 Mart 2018 14:39