Haberler

Öğretmenler Gününde Anıtkabir'i Ziyaret Ettik

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yönetici, öğretmen ve çalışanlarımızla birlikte Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e minnet ve şükran duygularımızın ifadesi olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik. TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Z. ÇÖRTOĞLU’nun mozoleye çelenk bırakmasının ardından, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız beraberindekilerle birlikte Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek burada Anıtkabir Özel Defterine şunları kaydetti:

    

"Aziz Atatürk,
TED Ankara Koleji Vakfı Okulları olarak Cumhuriyetle birlikte başlattığın aydınlanma devrimini, eğitim alanında ilerici atılımlar ve yeniliklerle sürdürmekteyiz. Öğretmenlerimiz, her zaman olduğu gibi ülkemizi bilimde, teknolojide, sporda, sanatta, hayatın her alanında başarıyla temsil eden nesiller yetiştirme görevini azimle ve kararlılıkla yerine getirmeye devam edeceklerdir.
24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarken ilkelerinin rehberliğinde çağdaş ve laik düşünce sisteminden, aklın ve bilimin yolundan ayrılmayacağımıza huzurunda bir kere daha söz veriyor, Seni minnet ve şükranla anıyoruz.
Gözün arkada kalmasın Atam."

Son DüzenlenmePazartesi, 08 Ekim 2018 08:34